De Vene Uitvaart

De Vene Uitvaartbenodigdheden staat voor een goede en persoonlijke service naar haar klanten.
Kwantiteit kunt u overal krijgen, wij leveren kwaliteit. Alle handelingen die worden uitgevoerd bij het gereed maken van uw bestelling, worden uitermate zorgvuldig door ons uitgevoerd.

Wij staan elk moment van de dag voor u klaar om op deze manier een verlengstuk van uw onderneming te kunnen zijn. De Vene Uitvaartbenodigdheden heeft kennis van zaken en dankzij het zeer uitgebreide en kwalitatieve assortiment in uitvaartkisten en uitvaartbenodigdheden kan De Vene een toegevoegde waarde brengen voor uw bedrijf.

Uw partner als het gaat om grafkisten, uitvaartvaarbenodigdheden, verzorgingsartikelen, koelingen, ateliergoederen en occasions.

Neem gerust een kijkje op: www.devene.nl

links-devene

id-onder-links

ID Bedrijfskleding

Wij zijn dealer van ID®, een van Europa’s grootste fabrikanten in bedrijfs- en promotionele kleding. De collectie bestaat uit t-shirts, polo’s, jacks en vesten. Klik op deze link voor het volledige aanbod van ID®.

Contact

greiff

Greiff Kleding

Favoriet bij veel van onze klanten, Greiff. Een fabrikant die staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het aanbod bestaat uit diverse collectie’s; premium, modern, casual en basic. Bekijk de brochure om een indruk te krijgen.

Horeca

Ook voor uw horecamedewerkers hebben wij passende kleding van Greiff. Voor de uitstraling van uw catering personeel, koffiedame of medewerkers van de bedrijfskantine kunnen wij zorgen. Het is ook mogelijk losse items, zoals sloven, shawls en gilets, te leveren. Bekijk de Gastra Moda brochure voor een impressie.

links-brook

Brook Taverner

Een mooie collectie is die van Brook Taverner. Europa’s grootste en meest succesvolle leverancier van bedrijfskleding met een passie voor stoffen en oog voor detail. Klik op deze link om een indruk te krijgen van de uitgebreide mogelijkheden.

Contact

Schermafbeelding 2015-07-09 om 21.38.03

Dragersjassen

Wij leveren dragersjassen!

Klik op www.dragersjassen.nl om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

Contact

Schermafbeelding 2015-07-10 om 19.54.28

Driedelig kostuum

Een van de vele artikelen die wij leveren; driedelige kostuums.

Klik op www.driedeligkostuum.nl om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

Contact