Nieuw adres

Oktober 2017 – Omdat we uit ons jasje gegroeid zijn in Veenendaal zijn we dit jaar verhuisd. Onze nieuwe werkruimte bevindt zich in Lienden, gemeente Buren. Midden in de Betuwe ligt dit door boomgaarden en weilanden omgeven dorp, dat bekend staat om de fruitteelt. Deze plaats in de provincie Gelderland kenmerkt zich door de gunstige locatie, tussen de A12 en de A15. Door de ligging in het midden van het land is het de perfecte uitvalsbasis voor het bezoeken van onze klanten in Nederland en België.

We kochten een woning met daarachter een oude, leegstaande loods. Na een periode van slopen, bouwen en inrichten hebben we nu een werkruimte die is opgedeeld in een kantoor, atelier, opslag en in- en uitlaadruimte voor de auto’s.

Ons nieuwe kantoor fungeert tevens als ontvangstruimte. U bent hier van harte welkom. Maak vooraf wel een afspraak, zodat u niet voor een gesloten deur staat. Het grootste gedeelte van de week zijn wij namelijk onderweg naar onze klanten. Bezoek aan huis of kantoor blijft onze werkwijze. Vanaf nu vanuit Lienden, een perfecte uitvalsbasis!

Nieuwe bedrijfsbus

Maart 2016 – Onlangs is onze nieuwe bedrijfsbus afgeleverd door Robert Druncks van Fiat Kuijer Veenendaal. Voor de afwerking van de inrichting werkte Henk Pater van Pater Bedrijfswageninrichting mee. Jaap van Hunnik van Van Hunnik Reclame zorgde voor de belettering. Met deze nieuwe aanwinst hopen wij u nog beter van dienst te zijn.

Schermafbeelding 2016-03-31 om 21.30.30

Streeppantalon

Inspelend op de behoefte van een donkere streep pantalon die geschikt is voor de uitvaartbranche en gedragen kan worden als ambtskleding zijn wij in 2015 gestart met de productie van een nieuwe donkere streep pantalon. Hiervoor hebben wij een stof gekozen van de Engelse stofwever Alfred Brown. De meeste maten van deze pantalon zijn bij ons op voorraad.

Neem hier contact met ons op.

Een klein team van gedreven personen

In het voorjaar van 2015 is Van Dooijeweert Kleding gestart. In de afgelopen jaren hebben wij de nodige ervaring op gedaan om u of uw bedrijf van kleding te voorzien. Wij leveren uitvaartkleding, rouwkleding, ambtskleding, vervoerskleding en koorkleding.

Onze werkwijze is dat wij u op locatie bezoeken. Het gehele traject van het eerste contact tot het afleveren van de kleding wordt door ons geregeld.

Van Dooijeweert Kleding heeft een eigen kledingveranderatelier. Hierdoor kunnen aanpassingen op korte termijn gerealiseerd worden.
Van Dooijeweert Kleding is u graag van dienst als uw leverancier en adviseur van kleding.

Neem hier contact met ons op.

Uitvaart Vakbeurs 2016

Van woensdag 28 september t/m vrijdag 30 september heeft de Uitvaartbeurs, de Vakbeurs voor de gehele uitvaartbranche, plaatsgevonden. Hieronder ziet u een impressie van onze stand.

Mocht u niet in de gelegenheid geweest zijn om de beurs te bezoeken, wij komen graag langs om u onze collectie te tonen.

collage_fotor-1

collage_fotor2